Naša kakovost in vaše zadovoljstvo.

Avtomehanika Matjaž Fajdiga s.p.

Avtomehanične storitve Matjaž Fajdiga s.p. 2

Avtomehanične storitve Matjaž Fajdiga s.p. smo servisna delavnica, ki zagotavlja polne storitve avtomehaničnih popravil in avtomobilskega vzdrževanja.

 

Naš asortima zajema splošna avtomehanična popravila, vulkanizerska dela, hitri servis, preventivne preglede, avtoelektriko in elektroniko ter avtokleparstvo in avtoličarstvo, cenovno pa smo dostopni vsem.

 

Za pravilno diagnosticiranje težav na avtu uporabljamo najnovejše tehnologije in vam zato vedno ponudimo optimalno rešitev. Vsa dela vedno opravimo v dogovorjenem roku, v času popravila vašega avtomobila vam po potrebi ponudimo nadomestno vozilo.

 

Vsi zaposleni imamo dovolj znanja in izkušenj, da se lahko spoprimemo tudi z najbolj zahtevnimi problemi praktično vseh modelov motornih vozil. Četudi nismo veliko podjetje, vam zagotavljamo, da boste zadovoljni z rezultati, kar nam potrjujejo naše stranke.

 

Pokličite nas ali nam preko obrazca sporočite, kako vam lahko pomagamo.

POSLANSTVO
  • Stranki moramo vedno zagotoviti odlično servisno storitev za pošteno ceno.
  • Za vsako posamezno stranko moramo zagotoviti osebni pristop.
  • Za vsak avto predlagamo storitve in popravila, ki so potrebna, da je vozilo varno na cesti.
  • Vedno uporabljamo samo proizvode, ki zagotavljajo enako ali presegajo kvaliteto priporočeno s strani proizvajalca avtomobila.
  • Servisiranje in popravila vozila vedno izvedemo v normiranem času, stranka mora biti obveščena o vseh spremembah, vključno z izvedbenim časom.